Onze diensten2017-07-05T16:39:32+00:00

Onze diensten helpen u op weg!

BLEIJ MAKELAARDIJ VOOR VERKOOP EN AANKOOP VAN UW KOOPWONING IN AMSTERDAM EN OMGEVING. OOK VOOR UW TAXATIE KUNT U BIJ ONS TERECHT.

Bent u op zoek naar een zeer ervaren makelaar in Amsterdam die goed ingespeeld is op de plaatselijke huizenmarkt?

Wij helpen u graag met uw zoektocht naar de juiste koopwoning. De makelaar weet ’s morgens vroeg al wat het nieuwste woningaanbod is! Uiteraard worden de klanten van Bleij Makelaardij als eersten van het aanbod op de hoogte gesteld.

U kunt erop rekenen dat de makelaar u volledig zal informeren over o.a.:

  • bouwkundige zaken
  • juridische zaken
  • financiële mogelijkheden

De verkoopbemiddeling van woningen is een sterk specialisme van Bleij Makelaardij. Door de vele presentatiemogelijkheden online en in het directe contact met ons netwerk zijn wij in staat de kopersmarkt in korte tijd te bereiken. Bleij Makelaardij is voor iedereen goed bereikbaar. Al deze factoren dragen bij om een maximale verkoopprijs voor woningen te realiseren. Neemt u gerust contact op met Bleij Makelaardij voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een waarde indicatie en een vakkundig verkoopadvies.

Het taxeren van woningen behoort tot een dagelijkse taak van de makelaar. Taxatie is mogelijk voor alle doeleinden. Het taxatierapport kunt u snel op de deurmat verwachten.

Bel ons direct voor een afspraak of meer info op +31(0)20- 3580 580